Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

7 ξενοδοχεία που ανακαινίζονται και επιστρέφουν με νέα, εντυπωσιακή εικόνα

Ετοιμάζονται για τη νέα σεζόν, με στόχο να προσφέρουν πολυτελείς ανέσεις και υπηρεσίες

Δημοσιεύτηκε στις 19 Μαρτίου 2024

Ανανεωμένη εικόνα αναμένεται να αποκτήσουν αρκετές ξενοδοχειακές μονάδες. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες ανακαίνισης ξενοδοχείων, τα οποία θα λειτουργήσουν τη φετινή ή τις επόμενες τουριστικές σεζόν.

Παράλληλα, στα σκαριά βρίσκεται και το λίφτινγκ ιστορικών ξενοδοχείων στα ορεινά.

Πιο κάτω παρουσιάζονται οι ανακαινίσεις ξενοδοχείων που είτε ολοκληρώθηκαν είτε βρίσκονται σε εξέλιξη, καθώς και τροχιοδρομούμενες ανακαινίσεις που έρχονται να αναβαθμίσουν το τουριστικό προϊόν.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτό είναι το νέο, πολυτελές ξενοδοχείο που θα ανοίξει στην Αγία Νάπα

thalassa.jpg

Thalassa Boutique Hotel & Spa
Επαναλειτουργεί προσεχώς το Thalassa Boutique Hotel & Spa στην Πάφο. Συγκεκριμένα, μετά από ανακαίνιση και μια σειρά αναβαθμίσεων το πέντε αστέρων ξενοδοχείο θα επαναλειτουργήσει την η Απριλίου 2024. Πρόκειται για ξενοδοχείο ιδανικό για ενήλικες άνω των 16 ετών, μέλος του ομίλου Leptos Calypso Hotels το οποίο βρίσκεται πάνω στην ακτογραμμή της Πάφου, έχοντας πανοραμική θέα τον Κόλπο των Κοραλλίων. Το Thalassa Boutique Hotel & Spa διαθέτει 100 δωμάτια και σουίτες πολυτελείας όλα με θέα την θάλασσα , ενώ ταυτόχρονα προσφέρει μια πληθώρα ανέσεων και υπηρεσίες που αρμόζουν σε ένα πέντε αστέρων ξενοδοχείο. Οι ειδικά διαμορφωμένοι του κήποι που καταλήγουν στη θάλασσα αποτελούν μοναδική επιλογή για όσους επισκέπτες επιθυμούν να χαλαρώσουν στις δωρεάν ξαπλώστρες δίπλα στην εξωτερική πισίνα. Το ανανεωμένο Anagenisis Spa του ξενοδοχείου, με υψηλά καταρτισμένους θεραπευτές, είναι έτοιμο για να προσφέρει θεραπείες με υπογραφή από όλο τον κόσμο. Συν τοις άλλοις, το Thalassa Boutique Hotel & Spa διαθέτει δύο εστιατόρια και δύο μπαρ, έτσι ώστε να καλύπτει τις προτιμήσεις του κάθε επισκέπτη, με το ένα εκ των εστιατορίων να είναι στο concept “signature à la carte”, με ένα ξεχωριστό, διακεκριμένο και ειδικά σχεδιασμένο μενού για τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

cali.jpg

Cali Resort
Στην πλήρη ανακαίνιση του ξενοδοχείου Horizon, στην Πάφο, προχώρησε η Louis Hotels, προκειμένου να αναβαθμιστεί σε ξενοδοχειακή μονάδα πέντε αστέρων και να λειτουργήσει τον Μάιο του 2024. Το Cali Resort & Spa, μέλος της Elegant Collection by Louis Hotels, βρίσκεται στην περιοχή του Κόλπου των Κοραλλίων. Πάνω από 200 άνετα και κομψά δωμάτια και σουίτες, σχεδιασμένα για ενήλικες με σύγχρονες ανέσεις και ιδιαίτερες πινελιές, αναμένουν τους επισκέπτες. Στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου περιλαμβάνεται εσωτερική πισίνα και εξωτερική πισίνα (47 μέτρων), ένα χαλαρωτικό σπα, γυμναστήριο, σάουνα, steam room, καθώς και υδρομασάζ/εξωτερικό τζακούζι. Εκτός από το πλούσιο μπουφέ και τα show cooking stations στο κεντρικό εστιατόριο του ξενοδοχείο, ξεχωριστή νότα αναμένεται να αποτελέσει το a la carte ιαπωνικό εστιατόριο, Fiki Japanese Fusion.

palmbeachrenew3.width-800.width-800.jpg

Palm Beach Resort
Σε διαδικασία πλήρους ανανέωσης και αναβάθμισης βρίσκεται το ξενοδοχείο Palm Beach, στη Λάρνακα. Το ολοκαίνουργιο Palm Beach Resort θα αποτελείται, μεταξύ άλλων, από ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων, ιδιωτικές κατοικίες, γαστρονομικές απολαύσεις υψηλής ποιότητας και υπερσύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις. Ο Όμιλος Quality προχώρησε στην ανακαίνιση, αναβάθμιση και εμπλουτισμό του γνωστού ξενοδοχείου με στόχο να καταστεί ένα πολυτελές resort. Τις κατασκευαστικές εργασίες ανέλαβε η Psaras Construction.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Townhall Hotel: Το νέο μοναδικό boutique ξενοδοχείο, που έρχεται στην καρδιά της Λεμεσού

b_grand_resort_fb.jpg

GrandResort
Έπειτα από εκτεταμένες ανακαινίσεις από τον νέο ιδιοκτήτη, τον Όμιλο Fattal Hotel, το εμβληματικό πεντάστερο ξενοδοχείο GrandResort Limassol επιστρέφει ανανεωμένο. Στόχος της ανακαίνισης είναι η βελτίωση και η περαιτέρω αναβάθμιση του ξενοδοχείου, το οποίο εντάσσεται στο εμπορικό σήμα Leonardo Hotels Limited Edition. Το ξενοδοχείο αναμένεται να λειτουργεί ολόχρονα με έμφαση στη φιλοξενία συνεδρίων. Με μια αίθουσα δεξιώσεων που μπορεί ήδη να χωρέσει περισσότερα από 1.000 άτομα, το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης εγκαταστάσεις που θα το καθιστούσαν ιδανικό για συνέδρια.

nausicaaanak3.width-800.jpg

Louis Nausicaa Beach
Με νέο πρόσωπο υποδέχεται τους επισκέπτες του το ξενοδοχείο Nausicaa Beach της Louis Hotels. Το ξενοδοχείο, το οποίο βρίσκεται στο Fig Tree Bay, στον Πρωταρά έχει υποστεί μία εκτεταμένη ανακαίνιση όλων των κοινόχρηστων του χώρων. Το Louis Nausicaa Beach Hotel συστήνεται ως ιδανικός προορισμός για οικογένειες και ζευγάρια, με την ανακαίνισή του να εγκαινιάζει μία νέα εποχή σχεδιασμού και άνεσης. Το λόμπι χαρακτηρίζεται πλέον από μοντέρνο ντιζάιν, ενώ διαθέτει εξωτερική βεράντα για έναν απρόσκοπτο συνδυασμό εσωτερικής και εξωτερικής διαβίωσης. Η προσθήκη εμπνευσμένων desks εξοπλισμένων με tablets εξυπηρετεί τόσο την παραγωγικότητα όσο και τον ελεύθερο χρόνο. Ο χώρος της snackeria είναι πλήρως ανακαινισμένος με οικείο ντιζάιν, με νέους σταθμούς μαγειρικής με επίδειξη, όπου οι επισκέπτες μπορούν να βιώσουν μια
ζωντανή ιδέα street food. Το κεντρικό εστιατόριο έχει ανακαινιστεί, διαθέτοντας διαχωριστικά που ενισχύουν την ιδιωτικότητα και ηχοαπορροφητικά πάνελ για μια οικεία γευστική εμπειρία.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: To Amyth of Nicosia είναι το νέο boutique ξενοδοχείο στο κέντρο της Λευκωσίας

36093-sites/default/files/forest.jpg

Forest Park
Σε νέα χέρια μεταφέρθηκε το ιστορικό ξενοδοχείο των Πλατρών, Forest Park, μετά την πλήρη εξαγορά του από την XM, κυπριακή εταιρεία συναλλάγματος (forex). Σύμφωνα με πληροφορίες του InBusinessNews, το deal ξεπερνά τα €10 εκατ., ενώ αναμένεται να ακολουθήσει μεγάλη ανακαίνιση ύψους πέρι των €15 εκατ., με σκοπό το rebranding του ξενοδοχείου, σε ελβετικά πρότυπα εμβληματικών θέρετρων του St. Moritz. Τονίζεται ότι ο σημερινός διαχειριστής (σ.σ. NNV Mountain Resorts Ltd), ο οποίος ενοικιάζει το ξενοδοχείο από τον μέχρι πρότινος ιδιοκτήτη (σ.σ. οικογένεια Σκυριανίδη) θα παραμείνει έως τον Ιανουάριο, μέχρι να προχωρήσουν οι διαδικασίες που απαιτούνται για την ανακαίνιση, όπως για παράδειγμα οι άδειες οικοδομής. Μετέπειτα, το Forest Park θα τεθεί εκτός λειτουργίας ώστε να ξεκινήσουν οι εργασίες, οι οποίες αναμένεται να διαρκέσουν τουλάχιστον δύο χρόνια.

berengaria2.jpg

Βερεγγάρια
Μετά από επένδυση €35 εκατ. το θρυλικό Βερεγγάρια θα ανοίξει ξανά τις πόρτες μετά από τέσσερις δεκαετίες. Οι εργασίες ανακαίνισης στο θέρετρο από την bbf: προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς με σκοπό να ανοίξει τις πόρτες του για το κοινό το 2026, υπό τη διαχείριση της Thanos Hotels & Resorts. Η αναβίωση του ξενοδοχείου Βερεγγάρια θα περιλαμβάνει την ενσωμάτωση μιας πληθώρας υπερσύγχρονων εσωτερικών και εξωτερικών υποδομών, όλα μελετημένα και σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να προστατευθεί και να αναδειχθεί το ιστορικό κτίριο, αλλά και το φυσικό τοπίο στο οποίο βρίσκεται. Το Βερεγγάρια θα ανοίξει ως boutique hotel, υπό την ονομασία Βερεγγάρια Luxury Boutique Hotel και εκτός από το ιστορικό κτίριο θα περιλαμβάνει και μια σειρά από άλλες εγκαταστάσεις, οι οποίες θα ανεγερθούν. Μεταξύ άλλων, το έργο θα αποτελείται από το διατηρητέο ξενοδοχείο με δωμάτια, εκ των οποίων τα 6 θα είναι σουίτες, τα 12 connected rooms και τα υπόλοιπα 12 standard rooms, 14 διαμερίσματα, ένα υπερσύγχρονο σπα, 13 townhouses, καθώς και 9 ανεξάρτητες επαύλεις στον περιβάλλοντα χώρο.

*Με πληροφορίες από το InBusiness

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close